Tjänster

TJÄNSTER

 

 

 

Hunddagis

 

Välkommen till Norrköpings mest centrala hunddagis!

 

Hundarna hålls tillsammans i mindre grupper om 5-7 individer per grupp i en mysig hemmiljö. I rummen finns gott om mjuka liggplatser och utanför hunddagiset finns en stor rasthage där hundarna kan få möjlighet att busa tillsammans med sina rumskamrater.

 

Alla hundar är olika och vi anpassar vila, lek och motion efter hundens individuella förutsättningar och behov. Vi vill att våra dagishundar ska vara redo för äventyr med sina ägare när dagen är slut och hundarna ges möjlighet till mycket vila i en lugn och behaglig atmosfär.

 

Våra dagishundar:

 

  • Är max 55 cm i mankhöjd.OBS! Vi har fyra platser för hundar upp till 65 cm i mankhöjd.
  • Är kastrerade (om det är en hane)
  • Är minst 6 månader gammal vid inskolningen
  • Trivs bra tillsammans med andra hundar
  •  

En dagisplats kostar 3400 kr/månad och hunden är då välkommen alla helgfria vardagar.

 

Välkommen med din intresseanmälan!

 

 

 

 

Hundrastning

 

Brukar du stressa hem på lunchen för att gå ut med hunden?

 

Sluta med det och låt oss ta med din ögonsten på promenad istället. Hundrastning är en av våra mest populära tjänster.

 

Tjänsten hundrastning består av en kortare promenad på ca 15–20 min, tass/pälstorkning vid ruskväder, eventuell utfodring samt vattenbyte/koll. Efter promenaden skickar vi ett sms med lite kort info om promenaden och om det varit något speciellt. Promenaden anpassar vi efter hunden/hundarna och det brukar ofta förekomma någon form av aktivering.

 

Innan vi tecknar avtal med nya hundrastningskunder erbjuder vi ett kostnadsfritt hembesök så att vi får chans att bekanta oss lite närmare med varandra. Det är väldigt viktigt för oss att både hundar och ägare känner sig trygga med oss. Självklart är det inget köptvång efter mötet.

 

Kontakta oss för information om priser!

 

 

 

 

Djurvakt i hemmet

 

Var hittar man någon som kan passa ens kanin, ödla, häst eller katt? Hos MEST Djur så klart.

 

När du ska resa bort tar vi hand om dina djur (ej hund) i deras välbekanta och trygga hemmiljö. Vi kommer hem till djuren upp till 2 gånger per dag och ser till att de får sällskap och den skötsel som de behöver.

 

Vi skräddarsyr en lösning som passar just dina behov och önskemål.

Kontakta oss för mer information och priser.

 

Djurtaxi

 

Kontakta oss när du behöver hjälp att transportera ditt djur ex. till veterinären eller till pensionat. Vår bil är godkänd för så väl korta som långa transporter (över 8 timmar).

 

I vår bil reser dina husdjur tryggt i rejäla burar som är godkända av Länsstyrelsen.

Baktill finns en stor krockgodkänd hundbur där hundar upp till 65 cm i mankhöjd reser bekvämt och säkert. Buren går att dela av med en mellanvägg och då kan två mindre hundar åka med utan att kunna nå varandra. Buren är inredd med en mjuk värmeisolerande pläd med fuktbarriär som gör att hunden håller sig torr och varm. Golvet i burarna är halksäkert tack vare en rejäl gummimatta.

 

För hundar över 65 cm i mankhöjd finns en krockgodkänd bilsele som gör det möjligt för oss att transportera hunden lika säkert i baksätet som om den hade suttit bak i buren.

 

För små hundar, katter och smådjur finns stabila transportburar som sätts fast i baksätet. Även dessa är inredda med samma typ av pläd som finns i den stora buren.

 

Efter varje transport desinficeras burarna och nytvättade plädar läggs in. Bilen är utrustad med första hjälpen-kit för djur, brandsläckare och en termometer för att hålla koll på temperaturen så väl i kupén som i lastutrymmet under färden. Vid samtliga transporter finns vatten tillgängligt i bilen samt en utbildad djurvårdare.

 

Behöver du hjälp med något gällande dina husdjur som inte står med här ovan?

 

Inga problem! Kontakta oss så ska vi försöka hjälpa dig. Vi arbetar med alla djurslag, från guppy till noshörning.

MEST Djur

 

Vi underlättar vardagen för dig som djurägare genom att erbjuda ett brett utbud av tjänster som kan anpassas efter just dina behov och önskemål.

KONTAKTA OSS

Lindövägen 77

60228 Norrköping

0761850477

0704744915

ÖPPETTIDER

 

Välkommen till oss!

Vi har öppet alla helgfria vardagar, hela året.

Måndag - fredag

06:30 - 18:00

 

 

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.