Djurtaxi

Behöver du hjälp med transport?

Kontakta oss när du behöver hjälp att transportera ditt djur ex. till veterinären eller till pensionat. I vår bil reser dina husdjur tryggt i rejäla burar som är godkända av Länsstyrelsen.

Baktill finns en stor krockgodkänd hundbur där även stora hundar kan resa  bekvämt och säkert. Buren är inredd med en mjuk värmeisolerande pläd med fuktbarriär som gör att hunden håller sig torr och varm samt en filt att mysa med. Golvet i burarna är halksäkert tack vare en rejäl gummimatta.

Vi har även krockgodkända bilselar som gör det möjligt för oss att transportera hunden lika säkert i baksätet som om den hade suttit bak i buren om det av någon anledning inte funkar för hunden att åka i buren

För små hundar, katter och smådjur finns stabila transportburar som sätts fast i sätet eller inne i den stora buren. Även dessa är inredda med samma typ av pläd som finns i den stora buren. För smådjuren blir det en mysig halmbädd.

Efter varje transport desinficeras burarna och nytvättade plädar läggs in. Bilen är utrustad med första hjälpen-kit för djur, brandsläckare och en termometer för att hålla koll på temperaturen så väl i kupén som i lastutrymmet under färden. Vid samtliga transporter finns vatten tillgängligt i bilen samt en utbildad djurvårdare.

Kontakta oss